Nieuws

Kerst-expositie met gastdeelnemers 26-11-2018
Dit jaar wordt wederom de sfeervolle Kerst-expositie gehouden met gastdeelnemers op de data tweede Kerstdag 26 december t/m zondag 30 december 2018 en het eerste weekend van het nieuwe jaar 3 t/m 5 januari 2019.
Uiteraard met gastdeelnemers, o.a. Lia Buijsse (Antiquair Juwelier) Jos van Extel (restaurator schilderijen) en een keur aan hedendaagse kunstenaars, met bronzen, hardstenen beelden, schilderijen en installaties.
Wij exposeren onze laatste aanwinsten waaronder een fraaie collectie schilderijen en Chinees porselein.
Op vrijdag 28 december wordt voor onze gasten om 14.00 uur een speciaal evenement georganiseerd waar in de uitnodiging melding van zal worden gemaakt.
Lees verder...
PAN Amsterdam 18 t/m 25 november 16-9-2018
 We nemen al weer meer dan 33 jaar deel aan de PAN Amsterdam die dit jaar wordt gehouden van 18 november tot en met 25 november, wij hopen u daar te mogen ontmoeten om de laatste aanwinsten te bewonderen.
Let op de openingstijden zijn veranderd, de beurs opent iedere dag om 12.00 uur i.p.v. 11.00 uur. 
Lees verder...
Najaars expositie gaat niet door. 21-8-2018
De najaarsexpositie komt dit jaar te vervallen vanwege de aanleg van een nieuwe straat voor ons pand. De Molenstraat gaat de hele maand oktober en november op de schop (rotonde, nieuwe riolering, wegdek enz) en zijn wij moeilijk per auto bereikbaar, vandaar hebben we besloten onze najaarsexpositie te laten vervallen en hopen wij u op de PAN Amsterdam die plaats vindt van 18 t/m 25 november te mogen begroeten.

Lees verder...
Zomer expositie augustus 2018 10-5-2018
De zomerexpositie met gastdeelnemers wordt gehouden in de weekenden 3 t/m 5 en 10 t/m 12 augustus. Uiteraard voorzien van een uitgebreide high tea in de middag.
Schilderij retaurator Jos van Extel is op de zaterdagen en de zondagen aanwezig om de door u meegebrachte schilderijen gratis te bekijken op conditie en kwaliteit.
Op vrijdag 10 augustus wordt er voor geïnteressserden een mini Masterclasses Chinees porselein aangeboden. (11.30 tot 12.30)
Wij houden u op de hoogte over de inhoud van deze expositie in de uitnodiging.
Wordt u nog niet door ons uitgenodigd voor onze jaarlijkse thuisexposities en kunstbeurzen waar wij aan deelnemen (Pan Amsterdam en ArtBreda) mailt u ons dan gerust. 
Lees verder...
Voorjaars expositie maart 2018 19-1-2018
De voorjaars-expositie met gastdeelnemers vindt plaats op de weekenden 16 t/m 18 maart & 23 t/m 26 maart 2018. Dagelijks van 11.00 uur tot 18.00 uur.

Onze gastdeelnemers zijn;

Hakkie van Rosmalen schilder;                         (Van de erven van Hakkie van Rosmalen een fraaie collectie aquarellen en schetsen)
Wim Lemmens beeldhouwwerken;                   (zijn onderwerp sierlijke vrouwelijke torses in diverse steensoorten gehouwen)
Aniita de Baaij beeldend kunstenaar;               (Toont haar laatste werk en fraaie Chinese penseel schilderingen en bronzen beelden)
F. Gomez de la Cruz kunstenaar                       (Toont zijn laatste lichtobjecten en sculptures)
Jos van Extel                                                      (restaurator schilderijen, om getoonde schilderijen van restauratieadvies te voorzien)

Uit diverse particuliere consignatieboedels zijn weer veel nieuwe kunstvoorwerpen in consignatie verkregen. Deze voorwerpen zijn nog niet allemaal op onze site verwerkt. Wij hopen u te mogen begroeten op deze voorjaars-expositie.

Artfair Breda (Art Breda) april 2018
De kunst en antiekbeurs Art Breda waar wij weer aan deel nemen wordt dit jaar gehouden in het nagelnieuwe evenementencomplex Breepark (aan de rand van Breda) en vindt plaats op 19 april t/m 22 april (openingstijden dagelijks van 11.00 tot 18.00 uur vrijdag 20 april van 11.00 tot 21.00 uur). (zeer goed bereikbaar en gratis parkeren)
Lees verder...