Nieuws

Zomer expositie 2 t/m 4 & 9 t/m 11 augustus 2019 7-5-2019
De zomerexpositie wordt dit jaar gehouden op 2 t/m 4 en 9 t/m 11 augustus op onze locatie in Oss. Deze wordt gehouden met onze gastdeelnemers Anita de Baaij (schilderijen en bronzen), Wim Lemmens (beeldend kunstenaar specialiteit dansende torzo's), Rick Duijs (schilderijen en vogel-aquarellen), Cis Gomez de la Cruz (installaties en technische ontwerpen) en Jos van Extel (Restaurator schilderijen). Wij tonen onze laatste aanwinsten uit particulier bezit. In de middag wordt u onthaalt met een uitgebreide high tea zoals u dat van ons gewend bent. Mocht u niet in de gelegenheid zijn ons te bezoeken dan wensen wij u een mooie zomer toe.
Lees verder...
Voorjaars expositie rond Pasen 7-2-2019
Kerst-expositie met gastdeelnemers26-11-2018
Dit jaar wordt wederom de sfeervolle voorjaars-expositie gehouden met gastdeelnemers rond Pasen te weten 19, 20 en 22 april & 26 t/m 28 april 2019. (1e paasdag gesloten)
Uiteraard met gastdeelnemers; Jos van Extel (restaurator schilderijen) en een keur aan hedendaagse kunstenaars, met bronzen, hardstenen beelden, schilderijen en installaties van Anita de Baaij, Wim Lemmens en Cis Gomez de la Cruz.
Wij exposeren onze laatste aanwinsten waaronder een fraaie collectie schilderijen en Chinees porselein.
Lees verder...
Kerst-expositie met gastdeelnemers 26-11-2018
Dit jaar wordt wederom de sfeervolle Kerst-expositie gehouden met gastdeelnemers op de data tweede Kerstdag 26 december t/m zondag 30 december 2018 en het eerste weekend van het nieuwe jaar 3 t/m 5 januari 2019.
Uiteraard met gastdeelnemers, o.a. Lia Buijsse (Antiquair Juwelier) Jos van Extel (restaurator schilderijen) en een keur aan hedendaagse kunstenaars, met bronzen, hardstenen beelden, schilderijen en installaties.
Wij exposeren onze laatste aanwinsten waaronder een fraaie collectie schilderijen en Chinees porselein.
Op vrijdag 28 december wordt voor onze gasten om 14.00 uur een speciaal evenement georganiseerd waar in de uitnodiging melding van zal worden gemaakt.
Lees verder...